woensdag 28 december 2011

prentje en de give-away

U houdt de kerstdagen nog van me tegoed, maar ik moet eerst even de allereerste give-away die ik heb gewonnen, met u delen.
Ik ben nog niet zo thuis in de wereld van de give-aways, dus toen ik laatst een keer mee deed met de give-away van Mars vergat ik prompt te kijken of ik had gewonnen.

Drie dagen later vond ik een reactie op deze blog waar ze me er voorzichtig op attent maakte dat deze schatten voor mij waren. Haar moeder had het lootje met mijn naam getrokken.

Mijn lootje! Ik win nooit wat! Sterker nog, ik ben drie jaar uitgeloot voor de School voor Journalistiek, drie maal voor de roeiclub en vijf keer op een rij voor de studentenvereniging. Als ik door Utrecht liep, draaide mensen gniffelend hun hoofd om. 'Kijk, daar loopt het meisje dat altijd wordt uitgeloot', hoorde ik ze dan fluisteren. Na deze ontluisterende ervaring besloot ik nooit meer mee te doen met iets waar loten bij komt kijken.

Tot ik in de fantastische wereld van het bloggen verzeild raakte. Schoorvoetend deed ik een of twee keer mee met een give-away. En zoals ik gewend was, werd ik weer uitgeloot.

En toen keerden de kansen vorige week. Ik las het berichtje van Mars in de pauze op mijn werk en wilde natuurlijk meteen reageren. Maar dat lukte maar niet. Thuisgekomen met mijn jas nog aan meteen achter de computer geschoven. Want ik wilde Mars natuurlijk snel laten weten dat ik heel blij was.

En vandaag ontving ik het pakketje. Een superleuke hertjesslinger, een prachtige ketting met een piepklein zwaluwtje op een mooie kaart geplakt en twee grappige memorykaartjes om in de beeldverhalen van de clowns te verwerken.
Zo lief en attent! Dank je wel, Mars!

Het lot was me eindelijk goed gezind.

9 opmerkingen:

 1. Mooie dingen heb je gewonnen! Gefeliciteerd! Hopelijk maakt dit het vele uitloten goed. Ik vind de appeltjes trouwens zo leuk die je vaak op de achtergrond gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha ik voel me heel klein worden van zoveel veren in m'n .... Maar je lofuiting wordt natuurlijk versterkt door het feit dat je nooit wordt ingeloot ;) Ik ben blij dat je er blij mee bent! En de zwaluw is piepklein he?! Maar zo schattig :)
  En natuurlijk graag gedaan! (zou bijna zeggen; zeer verdiend!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. P.s. Die clown-kaartjes lijken eigenlijk helemaal niet op jouw clowns he :)
  En wat is dat eigenlijk raar, de spullen die je hebt opgestuurd hier zo te zien....rare wereld...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kijk eens aan dat beloofd veel goeds voor het nieuwe jaar!
  veel plezier met je moois!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Misschien keert het tij en win je vanaf nu alles ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och... wat zonde dat je altijd uitgeloot bent! Wel hele leuke give-away die je hebt gewonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen