zaterdag 17 maart 2012

prentje en de surpriseparty

'Kijk eens naar buiten', zei Man. 
Het leek een gewone zaterdag te worden. 
Ik keek, en begon te huilen. 
Daar stonden mijn liefste vriendinnen, mijn fijnste collega-vriendin, mijn fantastische schoonzus, en in het midden: mijn ongelofelijke super Zus, die samen het woord 'prentje' vormden.

Maanden is mijn zus bezig geweest met de organisatie van mijn surpriseparty voor mijn veertigste verjaardag volgende week. Zorgvuldig heeft ze gewikt en gewogen om tot een perfecte samenstelling te komen.

Als in een droom liepen we met z'n allen naar de trein. In Utrecht hadden we een heerlijke high tea in mijn favoriete tentje. Ik kreeg van iedereen cadeaus en een persoonlijke blog, en moest weer huilen.
Wat ben ik dankbaar en rijk met zulke mensen om me heen. Ik weet dat ik nu op het randje zit van een een Amerikaanse kitsch-blog in de trant van 'wat is de wereld geweldig', maar ik kan nu even niet anders.

Dank, dank, dank voor die lieverds die mijn leven kleur geven. Dank Man, voor de geheimhouding en het betalen van de rekening.
En bovenal: dank allerliefste Zus, voor het vervullen van mijn allergrootste verjaardagswens.

15 opmerkingen:

 1. Kippevel bij het lezen-wat een mooie actie-en wat een goed gevoel moet het zijn dat ze dat voor jou geregeld hebben-daar mag je je gelukkig mee prijzen. En alvast proficiat-je kunt nog even nagenieten-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, dat gevoel is inderdaad onbeschrijfelijk!

   Verwijderen
 2. Nou ja zeg, super. Daar hou je het toch ook niet droog bij, kan ik helemaal in komen. Lief & leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk om zoveel fijne vrouwen om je heen te hebben! Het is echt niet over-sentimenteel om dan even een traantje weg te pinken.Je begint dit nieuwe decennium in ieder geval goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof! ik kan me voorstellen dat je gelijk ging huilen toen je door het raam keek. Gefeliciteerd alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig zeg!! zulke lieve mensen om je heen!! Fijne dag alvast enne...het valt best mee hoor.
  (bij mij was mijn auto vorig jaar helemaal versierd en vol ballonnen en grote 40 borden gestopt. Door mijn "lieve" collega,s haha,,toen wist meteen het hele dorp het.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahwwww, zo lief!! Je hebt je volgens mij omringd met mensen die veel om je geven. Een groot goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een leuke dag gehad, super! Daar kan je lange tijd van nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk, en wat geweldig om zulke lieve mensen om je heen te hebben. Dat is vast en zeker niet voor niets :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa wat ontzettend goed zeg! En dat je helemaal van niks wist, dat is toch ook wel heel bijzonder! Echt leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaah wat superlief, en bijzonder! Ik zou er ook van moeten huilen geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. o wat een leuke verrassing! fijn joh van die lieverds om je heen. En ook erg toevallig ik had gister ook een surprise feestje van een vriendin die 40 werd (ze is volgende week zaterdag jarig). We hadden een ruimte bij haar atelierruimte helemaal versierd en lange tafels met heel veel eten. Ze was idd ook helemaal blij verrast! En ook zo grappig dat dan naderhand heel veel 'rare' acties van mensen om z'n plaats vielen bij haar. 'o nu snap ik waarom dit en dat enzo.
  Alvast en nogmaals Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen