vrijdag 5 april 2013

prentje en Popville

Niemand kent mijn smaak zo goed als zij. Toen ik twee weken geleden wakker werd op mijn verjaardag in Barcelona en zij me een cadeautje onder mijn neus duwde, klopte mijn hart van verwachting.

En daarna klopte het van blijdschap, want wat kreeg ik een prachtig pop-up boek van haar. Het is een stad die langzaam wordt opgebouwd: steeds komt er wat bij.
Het boek heeft alles in zich waar ik van houd: de gebouwtjes die zich als kleine schatten ontvouwen, de net niet-dekkende verf, de draadjes tussen de elektriciteitspalen, de matte uitstraling van het papier.

Uiteindelijk klopte mijn hart van dankbaarheid: want wat is het fijn om iemand in je omgeving te hebben die precies weet waar je hart sneller van gaat kloppen.

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kado! Prachtig pop-up boek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je foto's van het boek ook zo prachtig. Wat een promo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig cadeau! En fijn dat ZIJ weet wat je mooi vind. Ik krijg vaak te horen (als mensen me een envelopje met geld overhandigen op mijn verjaardag - vroeger en nu) 'koop je er zelf iets leuks voor? Jij hebt zo'n eigen smaak dat ik niet weet wat ik moet kopen en dan is het toch nooit goed....' Dus. Wees maar zuinig op ZIJ!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi boek! En wat een mooi blog! Ik kom zeker wat vaker langs...

  Groetjes Heidi en Judith

  Neem je ook is een kijkje ( of word volger ) van ons blog?

  www.degrannys.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pracht kado, en wat een mooie foto's maakte je ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is inderdaad iets om te koesteren, zo'n vriendschap, ik geloof niet dat ik zo iemand ken buiten mijn familie, dat klinkt overigens triester dan ik het bedoel, het is nou eenmaal erg moeilijk je in andermans smaak te verplaatsen! Gaaf boek lijkt me dat!

  BeantwoordenVerwijderen