zondag 4 maart 2012

prentje en de vogels

Shoppen met Zoon is geen succes. Als hij zijn vaste rondje Bart Smit-McDonalds-Intertoys (in willekeurige volgorde) heeft gedaan, is hij wel weer klaar en wil hij naar huis.
Daarom ga ik eens in de zoveel tijd alleen winkelen. Zonder Man. En zeker zonder Zoon. Helaas is dat niet zo relaxed als het lijkt, omdat ik dan het gevoel heb dat ik móet slagen. Ach ja, zo is er altijd wat.

Vandaag ging ik naar Amsterdam om mijn shopbehoefte te bevredigen. Ik had een ambitieuze route uitgezocht: starten bij CS, om dan via de Bijenkorf (Paperchase!), boekhandel Athenaeum, bloemenmarkt, de Jordaan (9 Straatjes), Haarlemmerstraat (Het Grote Avontuur!) naar de Sunday Market (Westergasfabriek) te gaan. 

Met wisselend succes (tijdschrift Anthology bij Athenaeum uitverkocht, maar wel roze takken op de bloemenmarkt gescoord) liep ik richting Jordaan.
En toen gebeurde het.
Deze duif had zijn boek uit en vond het tijd voor wat praktijkervaring:
Wat te doen? Naar huis terwijl ik nog niet eens halverwege mijn route was? Ik besloot de dichtbijzijnste Albert Heijn op te zoeken om wat schoonmaakdoekjes te halen.
En toen ging ik dapper verder.
Sterker nog, verschillende shoppingresultaten hadden te maken met vogels:

   
Oké, die laatste is een strijkapplicatie van de Sunday Market met vooral circusolifanten, maar ook daar zijn vogels op te vinden.

Die duif moest van betere huize komen, wilde hij me de stad uit krijgen. 

8 opmerkingen:

 1. Ze zeggen dan ook dat het geluk brengt, als een vogel op je poept. ;-) Dat klopte volgens mij bij jou. Leuke dingen heb je gekocht! Dat vogeltjesshirt.... wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, daar viel ik ook voor, is het een shirt of een hempje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en het is toch gelukt met de paastakken (met vogeltjes)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik moest nog aan je denken. Maar dit is nog maar het begin, ik heb nog een paar dozen paasdecoratie dat een plek moet krijgen. Binnenkort komen er nog wat takken bij (voor de rest...)

   Verwijderen
 4. Heb je dat weer!!
  Maar je hebt goed je best gedaan om de vogels in de stad uit te roeien haha.
  Dat shirtje is top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt toch als een mooie dag! En wat een lief shirt. Nee hoor, niet jaloers...echt niet hoor, echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat balen! Ik had het er vandaag op mijn werk nog over..

  BeantwoordenVerwijderen