woensdag 21 oktober 2020

prentje en de kerstvoorpret

Het is natuurlijk ontzettend uncool, maar ik heb een beetje een kerstfetisj.
En zeker deze dagen zo'n behoefte aan warmte en gezelligheid. 

Nu gaat het een beetje ver om alvast een kerstboom op te tuigen; er zijn ook grenzen. 

Maar toen ik van de week deze mooie kerstballen had gekocht, vond ik het ook jammer om te wachten tot het wel enigszins acceptabel is om een boom neer te zetten.  

Dus heb ik ze maar subtiel alvast in een soort kasje neergelegd. 

Overigens, misschien spreekt dat dan weer een beetje voor me, is mijn kerststijl inmiddels wel geëvolueerd van over-de-top hysterisch, naar ehm, iets volwassener. 

Hoewel ik wel al jaren een aantal favoriete voorwerpen heb. 

Zoals kerstboomfiguren:

En ik kwam erachter dat een van mijn kerstbomen exact dezelfde kleur groen is als een van mijn Monatoetjes!

Hmm. Misschien is mijn smaak toch iets minder volwassen dan ik in eerste instantie dacht...

6 opmerkingen:

 1. Je boompjes èn Mona toetjes staan Super Gezellig zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je een lening nodig? Ben je op zoek geweest naar waar je een lening kunt krijgen? Heeft u geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Lening wordt hier aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als u interesse heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zo maak je kerst wel erg mooi en van deze tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. (Wat een gruwel die spam. Niet de neiging om het gelijk te verwijderen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank u Dr. ODIBOH voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde en ik ben u zo dankbaar voor uw hulp en ik beloof u voortaan dit goede werk van u te delen met iedereen die ik kan, ik heb alles gedaan wat hij me heeft opgedragen en in minder dan 48 uur mijn ex lover kwam terug .. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838 ..

  BeantwoordenVerwijderen