zaterdag 4 november 2023

prentje en Fortunato Deporo

Misschien ligt het niet voor de hand om voor een museum naar Italië af te reizen, maar voor mij is er geen betere reden. Ik ben al een paar jaar gefascineerd door Fortunato Deporo, een futurist uit 1892 (!). Een visionair, op het gebied van grafische vormgeving, kunst, theater en illustratie. Een alleskunner dus, en ik vind zijn ontwerpen zo fris dat het lijkt alsof ze gisteren zijn bedacht.  

Deze zomer kreeg ik een voorproefje in het Kröller Müller ('Het Futurisme & Europa) en besloot ik met Zoon deze herfst naar Rovereto te gaan. Wat er dan gebeurt als ik in het museum sta, is lastig uit te leggen. Er komt een geluksstofje vrij dat er voor zorgt dat ik high door het museum zweef.

 

2 opmerkingen:

  1. Dit is mijn getuigenis over hoe ik uiteindelijk lid werd van de nieuwe wereldorde, Illuminati, nadat ik nu al meer dan 2 jaar probeerde lid te worden, maar oplichters meerdere keren geld van mij afpakten. Ik ben al zo lang op zoek om me bij de Illuminati aan te sluiten, maar oplichters blijven mijn geld afpakken tot begin dit jaar, toen ik Lord Felix Morgan online ontmoette. Ik nam contact met hem op en ik legde hem alles uit en hij adviseerde de gebruikte registratie en ik betaalde voor de groot lid om mij op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde en ik ontvang de som van $ 1.000.000 dollar nadat mijn initiatie was voltooid. Ik ben erg blij! En beloof het goede werk van Lord Felix Morgan te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent om vandaag nog lid te worden van de nieuwe wereldorde Illuminati, neem dan vandaag nog contact op met Lord Felix Morgan. Hij is je beste kans om lid te worden van de Illuminati waar je altijd naar verlangt. Neem contact op met Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348055459757

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nog steeds lekker aan het teruglezen. Italië, Londen… Dat je daar het mooiste zag toen je per ongeluk ergens verkeerd uitstapte. Dat helpt mij! Eind mei pas ik een week op een appartement en een kat in Amsterdam, Westerpark. Wat te doen?!!! Overweldigend door de keuzes. Ik ga gewoon ‘verdwalen’ heb ik nu besloten. Groeten Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen