donderdag 22 november 2012

prentje en het behang, deel 2

Het had uiteraard weer wat voeten in de aarde; maar het zit erop: het behang van Ferm Living. En het is zo prachtig, niet te schattig maar precies het goede 'edgy' randje. Het past ook fijn bij ons bed:
Bovenste foto is overigens weer een verhaal op zich. Eigenlijk hebben we namelijk drie kussens: er gaat geen nacht voorbij of Zoon kruipt tussen ons in. Op een gegeven moment heb ik er gewoon maar een kussen bij gekocht, zodat we alledrie nog enigszins goed slapen. Maar zo'n foto met drie kussens: tja. Dus voor de vorm haalde ik die toch maar even weg toen ik de foto maakte. Want dat KAN natuurlijk helemaal niet volgens Het Grote Handboek der Opvoeding: een kind dat elke nacht bij zijn ouders in bed kruipt en dan ook gewoon mag blijven liggen. En terwijl ik de foto maakte, overpeinsde ik nog even waarom ik dat kussen had weggehaald. Let's face it: ik sta toch al niet als Lichtend Voorbeeld in dat Grote Handboek. Dus wie hou ik hier nou voor de gek?
Enfin, het behang is prachtig, had ik dat al gezegd? En vrijdag wordt de stoere steigerhouten hoogslaper van Zoon bezorgd, dus dan begint het wat te worden op de eerste etage van het prentenhuis.

Ik bedenk opeens dat ze nog meer behang hebben uit dezelfde serie. Hmm.
Hebben we niet nog ergens een wandje over?

7 opmerkingen:

 1. Je bent een lichtend voorbeeld van Menselijkheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha! Hier hetzelfde verhaal! Wij hebben bijna standaard een matras naast ons bed liggen en ik voel me daar totaal niet schuldig over. Wat is er veiliger dan bij papa en mama? En ach, alstie 18 is ligtie er vast niet meer..
  Fijne avond en je behang is leuk!!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk behang! Is de hal al voorzien...of het toilet, muren genoeg voor meer behang toch :)

  Groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als -ie nou maar niet uit de hoogslaper lazert als hij onderweg gaat naar jullie, of zie ik nou weer te veel beren op de weg?
  Fijn behangetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! (en slim, 3 kussens, ik zou ook gaan voor zoveel mogelijk slaapgenot)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn kinderen zijn inmiddels mijn bed uitgegroeid maar ook hier tot voor kort met zijn drieen in bed en wat later met zijn drieen op een kamer hoor! Inmiddels bewonen ze hun eigen kamer naar alle tevredenheid van ons drie ;)

  BeantwoordenVerwijderen