zondag 3 juli 2011

prentje en de kleine fabriek

Ik wilde al heel lang een keertje naar de kleine fabriek. Dit is een vakbeurs voor hippe kinderkleding en woonaccessoires. Dus toen ik op Twitter de oproep van Musetta van www.musjes.com voorbij zag komen wie haar zondag een dagje kon helpen op de beurs, twijfelde ik geen moment.

Musjes.com verkoopt onder andere prachtige (kleine) Scandinavische kindermerken als Sture & Lisa en JNY Design. Het was dus geen straf om een dagje in deze beursstand door te brengen, omringd door de mooiste merken. Ik vond het ook leuk om te horen hoe dat nou in z'n werk gaat, het runnen van een webwinkel. Toch nog altijd stilletjes een droom van mij.

Tussendoor kon ik ook af en toe even de beursvloer op om te kijken wat de andere merken volgend seizoen in petto hebben. Grappig toch om te zien dat de ene stand je in een keer aanspreekt, terwijl de andere je niets 'doet'. Ik zag sprookjes bij Oilily en fantastische bordjes bij Adelheid, een Duits merk dat ik heel erg leuk vind. Een soort Heidi meets Bambi.

Vol inspiratie kwam ik weer terug bij de stand van Musjes. Waar ik als dank voor mijn hulp van Musetta een shirt voor Zoon kreeg van JNY Design. Met jungleprint.

Thuisgekomen kon Zoon niet wachten om zijn nieuwe shirt te passen. Kan hij voortaan helemaal in style zijn superdierenverzameling compleet maken.

3 opmerkingen:

  1. Wow, mag ik zeggen dat ik jaloers ben. Lijkt mij geweldig om te kijken wat het nieuwe seizoen met zich mee zal brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zeg! Ben best een beetje jaloers..

    BeantwoordenVerwijderen