zondag 18 april 2021

prentje en het porselein

Eén van de leuke dingen van een eigen product is dat je continu bezig bent met innovaties. 
Kan ik het duurzamer maken? (Ja, met eco-vriendelijke watergedragen verf). 
Zijn er andere productiemethodes? (Zo kom ik bij makers over de vloer waar ik anders nooit zou komen).  

Dat kan alleen als je zelf ook een beetje verliefd bent op je eigen product (althans, zo werkt dat bij mij). 

Ik wil niet iets 'aan de man brengen' wat ik niet zelf ook in huis zou willen: 

Net in deze periode kreeg ik een mailtje van mijn porseleinjuffen dat ze weer van start gingen met een soort van' inloop-atelier' voor ervaren cursisten. Wow! Nu kon ik mijn verschillende liefdes combineren!   

Dat betekent dus dat er 'hangtieten' komen die zijn opgebouwd uit verschillende materialen: hout en porselein. 
De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan het maken van een aantal mallen op basis van mijn eigen model, en afgelopen vrijdag kon ik voor het eerst gaan gieten. 

Wat een feest! Zelf de kleur uitkiezen en mengen met verschillende pigmenten en dan écht aan de slag.

Het is zo meditatief. In je hoofd is geen ruimte voor andere gedachten dan de tijd in de gaten houden, de mallen uit laten lekken, de randen goed afsnijden, de vorm uit de mal laten glijden en dan is het al weer tijd om de volgende te maken.

Daarnaast is de sfeer zo heerlijk in het atelier. Grote ramen waar de zon doorheen piept, fijne muziek, lekkere thee met koekjes en mensen om je heen die dezelfde passie hebben (om nog maar te zwijgen over al die mooie producten om je heen).

Alles komt samen en versterkt elkaar.

6 opmerkingen:

 1. Wat een fijne sfeer!
  Herkenbaar; geen ruimte voor andere gedachten dan het creatieve proces. Heerlijk als je in zo'n modus zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele terugbetaling - U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp / Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stop met huilen als je geliefde je verlaat voor een andere vrouw, ik weet hoe het voelt als de persoon van wie je houdt respecteert, ik weet hoe ik me voel toen mijn man me verliet voor een andere vrouw, maar nu is hij terug bij mij, hoe ? Ik neem contact op met Dr. Sacre, een machtige man die zijn kracht gebruikt door gebed en breng mijn man terug, hij gebruikt geen kwade kracht, maar hij bidt, en je geliefde zal bij je terugkomen WhatsApp +2349076034359 of hem een e-mail sturen doctorsacrehealing@gmail.com voor hulp, hij zal je helpen

  mevrouw Vilja

  BeantwoordenVerwijderen