maandag 15 mei 2023

prentje in Roubaix

Ik zei het al eerder: ik heb een passie voor zwembadkunst. Geen idee waar dat vandaan komt. Maar ik ga graag naar musea in voormalige zwembaden. Nu zijn er daar niet zo heel veel van, dus je bent zo klaar. 

Roubaix stond al jaren bovenaan mijn lijstje. Afgelopen weekend waren we er; en hoe. 

Ik werd verpletterd. Door de schoonheid van het gebouw, door de kunst. 

Als je ergens naartoe gaat waar je al lang naar uitkijkt, loop je altijd het gevaar dat het tegenvalt. 

Niets van dit alles. De plek is magisch. Zeker als je heel vroeg bent, waardoor er nog heel weinig mensen zijn en de zon prachtig door het Artdeco-raam viel. Ik kan dan echt huilen van geluk. 

Een goddelijke ervaring. 

3 opmerkingen:

 1. Wow, wow, wow! Je moet dan ook eens gaan zwemmen bij Sportoase Veldstraat in Antwerpen! Els ddfz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad magisch! Het is ook de tip nummer één die ik mensen geef als ze hier verblijven!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, Mijn naam is Claudia Klein, ik ben financieel medewerker, ik geef leningen en andere financiële diensten en ik vertegenwoordig Spotcap Global Financial Services.

  Spotcap Global Financial services is een uitgebreid en betrouwbaar leningbedrijf en we bieden allerlei soorten leningdiensten aan, zoals; Persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en nog veel meer. Als u dringend behoefte heeft aan leendiensten, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een sms via WhatsApp via: +31642117819 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat wij over de hele wereld uitstekende leendiensten bieden.

  Wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen en daarnaast kunt u tot 15 miljoen euro lenen tegen een rentepercentage van 3% op jaarbasis met een terugbetalingsperiode van 1 tot 30 jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  Ik erken het feit dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en daar een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld/inkomensratio, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / Vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur een sms via WhatsApp via: +31642117819 | & Ontvang direct een reactie

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft. Schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Jouw financiële vrijheid ligt in jouw handen!!

  BeantwoordenVerwijderen