woensdag 13 december 2023

prentje en het overzicht

Ter ere van de lancering van de witte porseleinen sneeuwpopjes in de webshop van HUSK Ceramics, maakte ik maar 's een collage van een aantal producten die ik heb gemaakt. 

Omdat mijn computer nog wel eens is gecrasht en daardoor veel foto's missen, kon ik ook een beetje schatzoeken in mijn eigen bloggeschiedenis. Dat was leuk. 

Ik kwam laatst de campagnezin tegen: 'als je slim bent, werk je met je handen'. Briljant. Ik werk de laatste tijd (teveel) met mijn hoofd. En omdat ik veel 'ghostwrite', lijkt het dan ook nog eens of het er niet is. 

Dan heb ik de tegenhang nodig van een tastbaar product. En daar heb ik veel van. Ik kon oneindig veel overzichten vullen. Van porselein gieten tot houtdraaien, van kerstfiguurtjes creëren tot beeldverhalen maken; noem het en ik heb het gedaan. Uiteindelijk ben ik maar gestopt met 'teruggaan in de tijd'; het begon me een beetje te duizelen. Bijna 15 jaar blogs. Wel een fijn archief. 

Ook mooi om te zien hoe bepaalde liefdes al langer een rol speelden, dan ik in eerste instantie dacht. Een passie voor hout en keramiek is er al zolang ik me kan herinneren. Maar ook licht en glas-in-lood doemden al vroeg op. Eigenlijk ben ik best constant in wat ik mooi vind. Contrast. Het mag best een beetje schuren. Of knipogen. 

Man, wat hoop ik hiermee nog lang door te kunnen gaan.  

5 opmerkingen:

 1. Die hangtieten hangen hier al weer een tijdje.
  Ben er nog steeds blij mee....
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tijd hè, 15 jaar. Maar voor ons een feest, dank je wel voor al die mooie plaatjes en teksten. Het bloggen is als een soort van dagboek, je herbeleeft dingen nog eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is mijn getuigenis over hoe ik uiteindelijk lid werd van de nieuwe wereldorde, Illuminati, nadat ik nu al meer dan 2 jaar probeerde lid te worden, maar oplichters meerdere keren geld van mij afpakten. Ik ben al zo lang op zoek om me bij de Illuminati aan te sluiten, maar oplichters blijven mijn geld afpakken tot begin dit jaar, toen ik Lord Felix Morgan online ontmoette. Ik nam contact met hem op en ik legde hem alles uit en hij adviseerde de gebruikte registratie en ik betaalde voor de groot lid om mij op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde en ik ontvang de som van $ 1.000.000 dollar nadat mijn initiatie was voltooid. Ik ben erg blij! En beloof het goede werk van Lord Felix Morgan te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent om vandaag nog lid te worden van de nieuwe wereldorde Illuminati, neem dan vandaag nog contact op met Lord Felix Morgan. Hij is je beste kans om lid te worden van de Illuminati waar je altijd naar verlangt. Neem contact op met Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348055459757

  BeantwoordenVerwijderen