zaterdag 19 december 2020

prentje en de arreslee euh caravan


In moeilijke tijden, waarin zelfs Sinterklaas niet bestand blijkt tegen het coronavirus, mijn moeder steeds meer zorg nodig heeft en de server down gaat op het moment dat ik een digitale kerstborrel organiseer voor 1100 collega's tegelijk, is het belangrijk om terug te keren naar die dingen die je energie geven. 

Zoals mijn kerstproject voor dit jaar: 9 rendieren voor een arrecaravan. Het idee kwam overigens van Zoon, die blijkbaar mijn creatieve genen heeft. 'Waarom laat je de rendieren de caravan niet trekken?', vroeg hij toen hij het caravannetje op tafel zag liggen. 

Hoe symbolisch om het jaar uit te rijden met het voertuig dat ik in 2022 en misschien zelfs volgend jaar al achter mijn autootje kan koppelen... 
  

7 opmerkingen:

  1. Ooooh, ooooh .... te leuk !!!!
    Wat zijn ze mooi, je rendieren. Beetje jaloers ben ik wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk......fijne dagen hoor...liefs Ria 🍀🌲🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Briljant! Net als je aangepaste blogkop.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Goede rentevoet.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen