woensdag 7 juli 2021

prentje en de schoonheid

'Maar je hébt toch al heel veel espressokopjes?', vraagt de lief vertwijfeld. 

Ja, ik héb heel veel espressokopjes. Maar ik word nu eenmaal als een magneet naar porselein getrokken. En dan koop ik vaak een espressokopje, omdat dat dan het goedkoopst is. Een rare soort zuinigheid.

Ik werd weggeblazen door het porselein van Ineke van der Werff. Niet alleen gebruikt ze een bijzonder soort porselein (dat een fantastische romige kleur heeft) ook 'rolt' ze het porselein door het glazuur, waardoor je een geweldig effect krijgt. Ik zie in mijn kopje een stoned cavia maar dat kan ook door mijn iets te grote fantasie komen. 

Een ander materiaal dat altijd mijn aandacht trekt, is hout. 

Ik viel als een blok voor deze duikboot. Ik heb iets met duikboten. En het gave is: het ontwerp bestaat uit 4 onderdelen, maar toch ziet iedereen meteen wat het is. Daar houd ik ook enorm van: minimalistische ontwerpen (maar dat wist U vast al). 

Wat ik trouwens ook zo leuk vind van hout: het 'vloekt' nooit. Je kunt alle soorten door elkaar gebruiken: eiken, beuken, gelakt en ongelakt, nieuw en zeventig jaar uit en het totaalplaatje is altijd harmonieus. 

Natuurlijk.   

4 opmerkingen:

 1. Oh die duikboot....
  En de tip van het espressokopje ga ik misschien wel overnemen. Ik zie ook altijd veel te veel mooi serviesgoed en porselein.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen