donderdag 9 december 2010

prentje en de boom zonder ballen

Hij staat hoor. Nou ja, eigenlijk heb ik gisteravond drie kerstbomen versierd. Een 'gewone', en twee kleintjes: een knalroze en een witte. Die laatste twee houdt u nog van me tegoed.

Eerst maar eens de gewone. Die eigenlijk ook niet gewoon is. In de zin van hoe de meeste mensen hun kerstboom versieren, bedoel ik. Mijne heeft namelijk geen ballen. Nou ja, op twee gehaakte Hema-ballen na dan.

Mijn boom hangt helemaal vol met vilten en stoffen hangers, vooral van de Return to Sendercollectie, zoals daar zijn: het peperkoekmannetje, de sneeuwpop, de engel en nog een paar van hun vrienden. Mijn manier om het goede doel te steunen, zeg maar.
En dan ben ik zelf nog creatief bezig geweest, want de kerst haalt het beste in me naar boven. Zie het vilten boompje op de foto.

Tenslotte zette ik de knalroze piek op de boom. Die gelijk uit de toon viel, omdat die als enige van glas was. Dilemma, dilemma. Maar omdat ik toch zo lekker crea bezig was, heb ik de piek beplakt met vilten rondjes en een gehaakte vlinder. Waar een mens zich al niet mee bezig kan houden; ik zeg het zelf maar alvast.

En gezellig dat het staat. Ik vind: een boom moet een beetje bij je passen. Nou, deze boom ben ik ten voeten uit.

Ik zie er nu alweer een beetje tegenop dat ie straks weer weggaat.

2 opmerkingen:

  1. Super mooi boompje….
    bij mij ook geen ordinaire bal in de boom hoor.
    Er zijn zoveel andere veel mooiere mogelijkheden!

    BeantwoordenVerwijderen