woensdag 22 december 2010

prentje en de kerstvoorbereidingen

Kerst komt steeds dichterbij. En u had nog wat foto's van me tegoed. Van de witte en roze boompjes bijvoorbeeld. Ik had heel crea bedacht dat het leuk was om die even buiten te zetten voor de foto. Helaas valt de witte boom een tikkie weg tegen de sneeuw. Maar goed, ik hoop dat u een idee heeft.

En de Xmas-letters en het Zweedse boekje, dat Zoon en ik hebben proberen te ontcijferen, daar zat u natuurlijk ook op te wachten. Heel schattig om een zesjarige die net leert lezen, Zweeds te horen brabbelen.
En vooruit dan, nog eentje van mijn homemade geborduurde/vilten kerstster. Eigenlijk heb ik niet zoveel geduld om te borduren, maar zo'n klein eigen ontwerpje lukt nog wel.

Genoeg decoratie voor nu even. Er moeten boodschappen worden gedaan. Eerste kerstdag komen alle prentjes gourmetten. En vooral Man pakt dit professioneel aan. Onze halve woonkamer is al verbouwd om alle prentjes te herbergen. De stoppen zijn drie keer doorgeslagen omdat Man nog even een extra lamp ging ophangen. De tuintafel en -stoelen staan inmiddels binnen, waardoor het wat muffig ruikt. En ik hoop dat de boom het houdt tot de kerst, want man, wat valt die uit zeg.

Ik had allerlei plannen voor de kerstvakantie. Maar merk dat Zoon het beste gedijt bij lekker thuis spelen.  Dus doen we het rustig aan.

Nu alleen nog maar een gourmetstel op de kop tikken.

1 opmerking:

  1. Hoi, het klinkt heel gezellig en de roze en witte kerstboom zijn super! Geniet ervan met alle familie, hopelijk een lekker vrolijk en druk feestje!

    BeantwoordenVerwijderen