dinsdag 7 oktober 2014

prentje op de Woonbeurs

Voor ik begin: dank, dank lieve bloglezers, dat u met zovelen mijn blog bezoekt, maar vooral dat u me zo steunt met uw hartverwarmende reacties. Met het risico heel 'corny' over te komen: door u voel ik me minder alleen. 
Als ik in mijn eentje een festival bezoek, loopt u als het ware met me mee, weet ik dat ik het later kan delen met u. 
Dat betekent heel veel voor me, en dat wilde ik u even zeggen.
'Misschien kunnen we aansluitend nog naar Foam ofzo?' Vriendin T kijkt een beetje weifelend.
'De Woonbeurs is hartstikke leuk, geloof me nou maar', zeg ik resoluut. 'Het is niet zoiets als de Huishoudbeurs, waar je met tassen vol en een uitgebluste blik weer naar buiten komt. Het biedt heel veel inspiratie, ook of misschien wel juist voor vormgevingliefhebbers zoals wij.'

We gingen dus naar de Woonbeurs, maar dat had u al door. Ik ben een interieurjunkie, maar daar vertel ik ook vast niets nieuws. Dus ik had er zin in.

En het was ook geweldig. Bij de eerste stand die we bezochten, van Studio de Winkel, was het al gelijk raak. 'Ben je van de pers?', vroeg de aardige mevrouw van deze beurskraam toen ze mijn camera zag. 'Nee hoor, ik ben een blogger', antwoordde ik. 'O, dan geef ik je onze persmap mee', zei ze meteen. 'Daar zit ook een vouwsetje van de groene diamanten in waar je net een foto van maakte.'
En meteen daarna had ik ook weer beet. Ik kocht een t-shirt en een sweater voor Zoon bij Hektik.
En ook deze aardige mevrouw gaf me alle ruimte om foto's te maken (en ging zelfs dingen voor me verschuiven):
En naast de inspirerende stands, hadden we ook heel veel lol samen, zoals hier in de feesttent vanwege het 50-jarig bestaan van VT Wonen:
En vriendin T begrijpt me als ik verliefd word op dit geweldige behang van Studio Job:
Nou, vooruit dan, nog eentje (dat heb je nu eenmaal met verliefdheid):
Genoeg gepraat, een omgeving als de Woonbeurs leent zich natuurlijk vooral voor fotografie, zoals de stand van Karwei, mijn favoriete bouwmarkt, gestyled door StyleCookie, en een terecht genomineerde Beste Stand van 2014:
Maar ook nog zoveel ander leuks, zoals deze wand van Flexa:
En nog zooooveel meer inspiratie:
En drie maal raden wie er met tassen vol en een uitgebluste blik door een overdosis design naar buiten ging.
Juist.

6 opmerkingen:

 1. O wow wat ziet dat er leuk uit. Was het maar wat dichter bij mij, had er graag heen gewild bedenk ik me na jouw leuke verslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er inderdaad super uit! Hektik, zeg… daar kreeg ik ooit een heel mooi babycadeau van. Wat is dat lang geleden! En Plint, dat moet vast mijn favoriete uitgeverij zijn geweest uit mijn studententijd. Ik ga dat allemaal weer even opzoeken. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ten eerste; ik volg je nog niet zo lang, ik weet ook niet meer via wie of wat ik hier terecht kwam maar je hebt een 'mooie' manier van schrijven. Knap om de dingen allemaal zo te kunnen verwoorden. Zoals ik al eerder zei; ik lees en volg je met plezier.
  En ten tweede; wat een leuke foto's van de woonbeurs, alleen de foto's zijn al inspirerend, kan me voorstellen dat je 'uitgeblust' maar vol inspiratie naar buiten kwam. Groetjes Alet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, hier kwam jij dus met al die tassen naar buiten. Nou, het is maar goed dat ik niet geweest ben....had vast mijn 'buy-nothing-new' voornemen daar gelijk overboord gegooid!
  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die uitgebluste blik is op de fotos ver te zoeken, wat een lol, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o dat ziet er uit als een heerlijk dagje met een zeer blije prentje!

  BeantwoordenVerwijderen