woensdag 23 februari 2011

prentje en Center Parcs

Zus bevindt zich deze week met haar gezin op een Center Parcs-park en had ons een dagje uitgenodigd. En zo waren we vanmorgen op weg naar het schone Limburg. Waar ik overigens weinig van gezien heb, want Zoon wilde naar het zwembad, naar het zwembad en nog een keer naar het zwembad. En dat kan ik me goed voorstellen, want toen ik zijn leeftijd had ging ik ook regelmatig met mijn ouders naar Center Parcs (wat toen nog gewoon Sporthuis Centrum heette) en wilde ik ook alleen maar naar... juist. Ik vond het toen het paradijs op aarde. Voor ouders is het toch... anders. Maar we zetten ons beste beentje voor.

De hele dag heeft hij samen met zijn grote neven in het water gespeeld. Een van de neven had een opblaasbare bal bij zich, en daar hebben we mee overgegooid met de hele familie.

Hoe simpel kan geluk soms zijn.

Tijdens het pizza-eten zat hij al te knikkebollen en nog voor we het park hadden verlaten (wat nog overigens een hele kunst was zonder een bordje uitgang) lag hij te slapen.

En de foto? Dat is een compromis. Voordat hij het zwembad indook, wilde hij een keer op de foto.

Voor mama. Omdat het zo mooi kleurt op haar blog.

5 opmerkingen:

 1. Ja idd sporthuis centrum haha!
  Geniet ervan!!!
  Leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto en dan jouw achtergrond, het moest zo zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Center Parcs wil gewoon niet dat je het park verlaat. Ik werd ook eens door mijn ouders meegesleept naar Sporthuis Centrum. We reden in ons Kevertje het terrein op, en achter ons ging de slagboom dicht. Ik wist meteen: dit is niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan het me levendig voorstellen!
  Hee ik keek net op je Flickr-link. Wat grappig: ik was ook op Curacao en ik heb ook bladzijdes vol met hartjesfoto's gemaakt! Als ik eraan denk breng ik ze de 26e mee! Zullen we binnenkort eens een uitnodiging of zo rondmailen? Ik heb er zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg een visioen van een kleine Eric en een slagboom die onherroepelijk achter hem dichtvalt. Het verbaast me dat je er nog levend uitgekomen bent, Eric. ;)

  Ik was nooit in Center Parcs (behalve dan dat ik er eens gepoetst heb om mijn geld bijeen te schrapen), dus ik kan er niets zinnigs over zeggen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen