woensdag 2 juli 2014

prentje en Ikea

We waren de laatste tijd niet meer zo dik, Ikea en ik. Misschien hadden we elkaar gewoon te veel gezien, noodgedwongen.
Te vaak stond ik bij de klantenservice, omdat er bijvoorbeeld een gaatje niet goed was voorgeboord, en eigenlijk was ik altijd al een beetje misselijk als ik het parkeerdek opreed omdat ik niet zo goed tegen de spiraal kan die je halsbrekend met je auto moet trotseren om het Zweedse woonwarenhuis in Utrecht te bereiken.

Of misschien waren we wat op elkaar uitgekeken. Ging mijn hart kloppen bij de PS-collectie en de limited editions waaronder met name de BRĂ…KIG-lijn (zie mijn bordjes/kussens/bakjes);  de 'gewone' producten konden me niet meer zo bekoren.

Of wellicht waren we simpelweg allebei moe van de verbouwing. Met mijn weg-dyslectie verdwaalde ik hopeloos in de winkel, vooral als ik vanuit de uitgang de winkel benaderde (wat ik nog wel eens deed, vanwege eerder genoemde klantenservice).

Maar vandaag was alles anders. Niet alleen opende de vernieuwde showroom, ook de nieuwe papierlijn lag in de schappen.
Geen omleidingen meer, en wat een waanzinnig goede nieuwe ontwerpen, op een overzichtelijke manier gepresenteerd.
Even een paar snapshots uit de winkel:
Het was alsof we elkaar weer opnieuw leerde kennen, de vlinders waren terug.

Het Utrechtse lelijke eendje was een prachtige zwaan geworden.  

3 opmerkingen:

  1. Leuke dingen zo te zien! Ik zou wel wat vaker naar Ikea willen gaan. Het is voor ons zo'n eind rijden. 2 keer per jaar lukt meestal wel. Nadeel (of voordeel) is dat wel altijd meer meenemen dan we oorspronkelijk wilden kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd wat er uiteindelijk in de petteflet is beland!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Onee, ik ging m'n best doen om de Ikea in de zomervakantie te vermijden om budgettaire redenen... Ik geloof dat ik toch maar even moet gaan kijken dan!!! :D

    BeantwoordenVerwijderen