dinsdag 10 mei 2011

prentje en moederdag

Bij de Hema had ik een leuke make-it-yourself sleutelhanger gezien. Omdat je bij mannen vrij direct moet zijn (hinten is geen optie, heb ik meermalen gemerkt), gaf ik door dat deze me erg leuk leek voor moederdag.

'Het is best nog een klus om 'm te maken', riep Man van boven. Zoon had natuurlijk weer zijn snor gedrukt, en zo kwam het dat Man op zolder dat ding in elkaar zat te zetten. De lieverd.

En toen brak Moederdag aan. En na het ontbijt op bed kwamen de cadeaus. En kreeg ik eindelijk mijn sleutelhanger.

Verbaasd keek ik naar het konijn/hondje dat ik in mijn handen hield. 'Ik bedoelde eigenlijk die met al die lintjes, met liefste mama enzo erop', kon ik niet nalaten te zeggen. Maar ik zag ook wel dat het heel lief was dat Man op zolder al die kraaltjes voor mij had zitten rijgen.

Toevallig was er een Hema in de buurt open en heb ik alsnog die andere sleutelhanger gekocht (zo ben ik dan ook wel weer). Die ik 's avonds zelf maar in elkaar heb gezet.

Want eigenlijk vind ik mezelf wel de liefste mama.

5 opmerkingen:

 1. Ha ha ik moet erg lachen
  als ik kralen rijgende man visualiseer.
  Wel heel lief hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha hi-la-risch vind ik dit!! Ik zou hem heel vaak toevallig tevoorschijn halen,op je werk en zo. Dat iedereen het ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch lief dat hij aan't rijgen is gegaan! Als is die met de lintjes wel leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n onverwachte wending in het verhaal :). Geniet, van beide sleutelhangers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve man toch, jammer dat hij de verkeerde had uitgezocht, maar het is echt super dat hij dat voor je heeft gedaan, die met de lintjes is inderdaad ook heel erg mooi, en moeders zijn toch altijd de liefste moeders op de hele wereld ^-^✗✗✗ Essie

  BeantwoordenVerwijderen