woensdag 7 september 2011

prentje en de internetbestellingen

Ik weet niet hoe dat bij u zit, maar ik bestel steeds vaker dingen op internet. 

Zo had u nog mijn nieuwste aanwinst van mijn favoriete illustrator Ingela P Arrhenius tegoed: de Zweedse circusfiguren. Tot hun eigen schrik zijn ze op de Nederlandse Parade beland. Maar ze vermaken zich prima hoor.

Echt winkelen, zoals ik vroeger kon, doe ik nauwelijks meer. Het is zo vaak meer van hetzelfde; alle steden beginnen op elkaar te lijken. Dat komt natuurlijk omdat alleen de grootste winkelketens het zich nog kunnen veroorloven om fysieke winkels te hebben. Gelukkig heb je nog af en toe wat kleine zijstraatjes, daar zijn soms nog wat bijzondere winkeltjes te vinden. Maar ook steeds minder, naar mijn gevoel.

Waarschijnlijk komt dat ook omdat mensen steeds vaker webwinkelen. Dus eigenlijk ben ik zelf een van de veroorzakers van het probleem dat ik net schets.

Hmm. Als u me wilt excuseren, ik ga even de stad in.

7 opmerkingen:

 1. Bestellen via internet is ook wel erg handig! Als ik iets specifieks zoek dan kan ik het vaak niet vinden tijdens het winkelen. En dan heb je nog al die bomvolle winkels, ik heb dan geen zin meer om er ook in te gaan. Dus voor sommige dingen is internet erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn dat leuke poppetjes! Erg gaaf... daar zou ik ook niet de stad voor ingaan. Die vind je daar gegarandeerd nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een blijerds, uit dat circus!
  (ik heb al vaker geprobeerd te reageren op je blog... maar het ging steeds niet. Ik denk dat het nu wel lukt, met de popups aan...!)
  Leuk hier, trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn leuk! En ook hier wordt veel via internet gewinkeld...

  BeantwoordenVerwijderen