maandag 17 oktober 2011

prentje en de herfstvakantie

Het is herfstvakantie, maar ik heb niet zoveel vrije dagen meer. Allemaal opgenomen tijdens deze verregende zomer. Man heeft nog een stuwmeer aan vakantiedagen en heeft de hele week vrij genomen om samen met Zoon leuke dingen te gaan doen.

Vandaag waren ze naar het Spoorwegmuseum, dus het was niet zo erg dat ik moest werken. Zoon kreeg een treintje, en dus werd vanavond de hele baan weer opgezet. De treinen kleurden mooi op mijn kleden. Die eigenlijk een beetje nonchalant over elkaar moeten liggen voor een Bohemian-effect, maar die Zoon consequent recht legt.

Ik zie Zoon genieten van zijn vrije tijd. Even geen taal en rekenen. 'Eigenlijk ben ik niet zo van de cijfers', zegt hij nadenkend. 'Ik ben meer een speel-man.'

Waarvan akte.

7 opmerkingen:

 1. Bij mij ligt er ook regelmatig een houten spoor over het mooie hema -kleed(heb er "maar" 1:)
  Je zoon heeft groot gelijk: spelen is echt belangrijker dan cijfertjes, maar overtuig volwassenen daar maar eens van....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit... Hebben ze nog meer leuke uitstapjes gepland deze week?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor die kleden. Ik heb ze dit weekend ook staan bekijken. Volgens mij zijn ze omgekeerd ook nog leuk, iets fletser. Versleten uitstraling..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zo lang mogelijk spelen....de rest komt later! Fijne vakantie nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik moest zo lachen om dat stukje over dat bohemian effect. Ik snap precies wat je bedoelt! Hahaha. Dat zou mijn zoon precies zo kunnen doen, dat rechtleggen. Je schrijft enorm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen