vrijdag 2 december 2011

prentje in de lappenmand

Meestal lopen mijn blog en ik aardig synchroon, maar nu was er geen groter contrast denkbaar: terwijl het op mijn blog feest was, lag ik in de lappenmand. Hoofdpijn, keelpijn, algemene malaise.

Nadat ik twee dagen had geslapen, krabbelde ik weer een beetje uit de lappenmand, om daar vervolgens een nieuwe bezoeker te mogen begroeten: Zoon. Gelukkig was Sinterklaas gisteren al langs geweest op school.
Vandaag was het continu heen en weer switchen tussen mijn computer om toch nog wat werk in te halen, en Zoon die (terecht) aandacht vroeg. En ondertussen was ik eigenlijk ook nog niet helemaal opgeknapt. Met het pepernotendeeg onder mijn nagels zat ik tegen de deadline aan nog een kerstkaart te ontwerpen voor mijn werk. Zoon had ik voor de tv geparkeerd (o, schuldgevoel).

Maar gelukkig vindt hij dat niet zo erg. Terwijl ik de laatste coverbeslissingen neem voor ons blad (ook een deadline), staat hij naast mijn computer.

'Mam, weet je wat zo raar is? Als ik op de bank tv lig te kijken, heb ik geen hoofdpijn, maar als ik opsta en loop, wel. Tv is mijn lot.'

Gelukkig is zijn gevoel voor humor nog prima in orde.

6 opmerkingen:

 1. Sterkte! Dat de sint je maar extra mag verwennen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beterschapjes! En ach ik vind het ook heerlijk zo'n avond op de bank tv zappen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke blog ! En geweldige fotootjes ! Super !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die arme jongen,
  gedwongen tv-kijken
  er zit niks anders op....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw blog is mijn lot (hoop dat jullie beide alweer zijn opgeknapt).

  BeantwoordenVerwijderen