zondag 22 januari 2012

prentje en de kaarten

Tja, en nu wilt u natuurlijk weten hoe het bezoek aan de Swan Market in Rotterdam gisteren is verlopen. Eerlijk gezegd viel de markt zelf een beetje tegen. Gelukkig hadden Vriendin en ik het erg gezellig samen, maar de markt zelf was niet zo - hoe zeg ik dat aardig - vernieuwend, op een paar kramen na. Tenzij u een pakketje Figuurzaag-je-eigen-Winnie-de-Poe het toppunt van hip vindt.
Even stond ik te twijfelen bij een wolk-ring, maar toen toeterde Vriendin 'We-Zouden-Toch-Niets-Kopen' in mijn oor. O ja, dat was ook zo. 

Gelukkig had ik de week ervoor bij Feito Com Amor mijn slag kunnen slaan. Want naast de befaamde letterbak heb ik ook fantastische kaarten gekocht. Bovenstaande bijvoorbeeld, van de talentvolle Lieke van der Vorst (Liekeland). De echte kaart is een stuk langer, trouwens. Ze heeft ook de huidige etalage van Feito Com Amor ingericht. 

En wat dacht u van deze?
Deze prachtige kaart is van Lisa Manuels, notabene uit Rotterdam zelf. 

Even doorgaan nog? Nou vooruit, nog eentje dan.
Deze beauty is van http://www.franjedesign.nl/. Ik heb er ook nog een met Roodkapje. Het leuke van deze kaarten is dat ze achterop ook nog een gimmick hebben. Zo zit Roodkapje op de achterkant in de buik van de wolf. De kaart van Lieke heeft overigens ook nog een paar potjes op de achterzijde. 

Fijne inspiratie dus, meer dan op de markt.

Hoewel ik toch nog een beetje spijt heb van de wolk-ring.


7 opmerkingen:

 1. De kaarten zijn allemaal prachtig!
  Maar wat is een wolkenring?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat snap ik. Sommige dingetjes die je laat liggen kunnen je in gedachten toch nog een tijdje blijven achtervolgen. Zo weet ik nog dat ik een prachtige rode zonnebril heb laten liggen op een markt in Frankrijk. Spijt! Maar ehm, dat is dus inmiddels al meer dan tien jaar geleden. Ik vind de bril vast niet eens meer mooi.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Blauwe Druiffjes: sorry: een wolk-ring (heb het al even aangepast). Een ring met een wolk erop dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je niks hebt gekocht en jammer dat de markt tegenviel!
  De kaarten zijn geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaa ik was er ook en ook met niks terug naar huis. Nouja niks, heel veel kaartjes dat dan weer wel. Niet omdat ik niks wilde kopen, maar ik kreeg van maar zeer weinig hartkloppingen en bij heel veel het idee had 'oh dat kan ik denk ik wel zelf'. Beide soms heel vervelend...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha we zijn niet de enigen dus die het een beetje net-niet vonden op de Swan market!
  Ach ja, we weten zelf hoe moeilijk het is om steeds zo uber-cool te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. toe-val-lig dat ik via een ander blog op jouw blog kwam en je berichtje las.. mocht je heel veel spijt hebben van het niet-kopen van de wolkring, kun je hem altijd nog hier bestellen: http://www.sloppop.nl/c-1294616/ring-nerd/ ;) grtz, Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen